Rezcue -paketti

99,00 

Osasto:

Kuvaus

Rezcue -paketti

  • Rezcue-jauhe
  • Biolatte Superzym
  • Biolatte Boulardii
  • + kirjalliset ohjeet

Rezcue-jauhe

Rezcue-jauhe sisältää:
L-Glutamiinia, Sinkkiä, Karnosiinia, Lakritsijuurta, rohtosalkoruusua, punajalavaa ja aloe veraa

Rezcue-jauheen kaikki ainesosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa. Itse juoman voi sekoittaa lämpimään veteen, jolloin syntyy miedon makuinen ja lähes väritön juoma joka on helppo nauttia.

Rezcue Sinkki + Karnosiini + Glutamiini on nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle. Erinomainen kuluttajapalaute.

Valmistettu Suomessa! 


Biolatte Superzym

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pullulaani, lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Enstyymi-koentsyymi (Q-10) -valmiste, jossa 7 ihmisspesifistä haimaentsyymiä tehostamassa ruoansulatusta pilkkomalla ravintoaineita ja parantamalla niiden käsittelyä ja imeytymistä suolistossa.

Laktoositon ja gluteeniton.


Biolatte Boulardii
Saccharomyces boulardii -valmiste

Ainesosat (kapselit):
Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa E460), Saccharomyces boulardii, liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi E551, magnesiumstearaatti E470b).

Sc. cerevisiae sp. boulardii -valmiste auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon limakalvoja, hidastaa tai estää patogeenien pääsyn vereen ja antaa terveen kasvualustan suoliston mikrobeille, kuten maitohappobakteereille. Biolatte Boulardiita on käytetty hyvin tuloksin Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Laktoositon ja gluteeniton.

Laktoositon ja gluteeniton.