Rezcue -paketti

94,00 

Osasto:

Kuvaus

Rezcue -paketti

  • Rezcue-jauhe
  • Biolatte Superzym
  • Biolatte Boulardii
  • + kirjalliset ohjeet

Rezcue-jauhe

Thera Nordic Rezcue Sinkki + Karnosiini + Glutamiini on nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle. Valmistettu Suomessa! 

Ainesosat: L-Glutamiini, Lakritsinjuuri (DGL uute), rohtosalkoruusun juuri (uute), punajalavan kuori (uute) , Aloe Vera (kuivattu mehu), L-karnosiini, sinkkisulfaatti, maltodekstriini (uutteiden kantoaine)

Yksi annos 2,5 g sisältää: L-glutamiinia 1686 mg, Sinkkiä 8 mg, L-karnosiinia 29,5 mg

Käyttö: Sekoita mittalusikallinen (5 ml) lämpimään nesteeseen. Sekoita ja anna liueta täysin (n. 1 min) ennen nauttimista. Suositeltu päiväannos on 1 mitallinen aamulla ja illalla.


Biolatte Superzym

Entsyymivalmiste, joka sisältää 6 ihmisspesifistä ruoansulatusentsyymiä sekä ubikinonia eli koentsyymi Q10:tä. Laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseliaine: pullulaani; lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Annostus ja käyttö: 1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä. Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen).

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä): Lipaasi 59,5 u*, laktaasi 297,5 u*, α-galaktosidaasi 178,5 u*, fytaasi 11,9 u*, α-amylaasi 71,4 u*, proteaasi 297,5 u*, koentsyymi (Q-10) 1,98 mg.
(*u= entsyymin aktiivisuus.)

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Biolatte Boulardii – Saccharomyces boulardii -valmiste

Laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat (kapselit): Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa E460), Saccharomyces boulardii, liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi E551, magnesiumstearaatti E470b).

Annostus ja käyttö: 1-2 kapselia päivässä veden kera.

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä): Saccharomyces boulardii 2E9 CFU (tai 4E9 CFU)

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saccharomyces cerevisiae var. boulardiita sisältävän valmisteen käyttö on vasta-aiheista kriittisesti sairailla, immuunipuutteisilla potilailla tai potilailla, joilla on keskuslaskimokatetri.