Suoliston puhdistus -paketti

49,00 

Osasto:

Kuvaus

Suoliston puhdistus -paketti

  • OxyColon, happijauhe
  • Bioteekin, Super C-vitamiini 500 mg
  • + kirjalliset ohjeet

OxyColon, happijauhe
OxyColon (magnesiumperoksidi) antaa kyytiä anaerobisille mädättäjäbakteereille ja suolistohiivalle. Lisäaineeton magnesiumperoksidi vapauttaa happea suolistoon.
Magnesiumperoksidi on tunnettu paksusuolta puhdistavista ominaisuuksistaan. Askorbiinihapon (C-vitamiini) nauttiminen tehostaa hapen vapautumista magnesiumperoksidista.

Bioteekin, Super C-vitamiini 500 mg
Super C-vitamiini sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli se suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se on tarpeellinen myös immuunipuolustukselle sekä kollageenin muodostumiselle. C-vitamiini auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, ja se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä. Esimerkiksi runsas liikunta voi lisätä C-vitamiinin tarvetta. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.
Yksi tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivateeton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.