Suoliston puhdistus -paketti

58,00 

Osasto:

Kuvaus

Suoliston puhdistus -paketti

  • OxyColon happijauhe, Suomen Happituote
  • LipoC 1000® C-vitamiinivalmiste (150ml), Aboa Medica
  • + kirjalliset ohjeet

OxyColon happijauhe, Suomen Happituote
OxyColon (magnesiumperoksidi) antaa kyytiä anaerobisille mädättäjäbakteereille ja suolistohiivalle. Lisäaineeton magnesiumperoksidi vapauttaa happea suolistoon. Magnesiumperoksidi on tunnettu paksusuolta puhdistavista ominaisuuksistaan. Askorbiinihapon (C-vitamiini) nauttiminen tehostaa hapen vapautumista magnesiumperoksidista. 100g purkki riittää n. kahdeksi kuukaudeksi.

Aineosat: 100% magnesiumperoksidia

Annostus: Hapensaannin lisäykseen 1/2 tl, 1-3 krt/ pv. Paksunsuolen puhdistukseen 1-2 tl, 1-2 krt/ pv. Nautitaan sekoitettuna lasilliseen vettä tyhjään vatsaan tunti ennen ateriaa.


LipoC 1000® C-vitamiinivalmiste, Aboa Medica
Rasvaliukoinen, liposomaalinen, nestemäinen C-vitamiinivalmiste. On tilanteita, jolloin C-vitamiinin saanti on hyvä turvata vielä tavallista paremmin. Liposomaalisella C-vitamiinilla voi täydentää mitä tahansa ruokavaliota päivittäisen C-vitamiinin saannin lisäämiseksi. Valmistetta on helppo annostella tarpeen mukaan esimerkiksi sekoittamalla sitä smoothieen, jogurttiin jne. Toisin kuin tavanomaiset vesiliukoiset vitamiinit, liposomaalinen C imeytyy rasvaliukoisesti suoliliepeen imusuoniston kautta. Liposomipisara suojaa sen ytimessä olevaa C-vitamiinia hapettumasta ruoansulatuksessa, joten sen hyväksikäytettävyys on erinomainen. LipoC 1000 sisältää kahta eri C-vitamiinimuotoa, jotka täydentävät toistensa ominaisuuksia*.

Tämä tuote on valmistettu ISO 22000- ja GMP-sertifioidussa laitoksessa. Sitruuna aromi on GMO-vapaa, vegaaninen ja luonnollisesta lähteestä.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, fosfolipidit, C-vitamiini (*natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo), makeutusaine (ksylitoli), acerolauute, luontainen sitruuna-aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Annostus: 3-12 ml päivässä, joko sellaisenaan tai ruokaan tai juomaan sekoitettuna. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. ÄLÄ RAVISTA: Kääntele pulloa varovasti ennen annostelua.

Säilytys: Säilytetään +2 – +25 °C:n lämpötilassa auringonvalolta suojattuna. Käytettävä 8 viikon sisällä avaamisesta.


Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.