Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

113,00 

Osasto:

Kuvaus

Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

  • Biolatte Havitall ”Have It All”
  • Biolatte Superzym
  • Biolatte Boulardii
  • + kirjalliset ohjeet

Biolatte Havitall ”Have It All”

Ainesosat:
Psyllium husk, mustikkajauhe, maitohappobakteerit: L. caseiL. fermentumL. acidophilusS. thermophilusE. faecium

Biolatte Havitall on yhdistelmä Psyllium husk -kuitua, mustikkajauhetta ja viittä eri maitohappobakteereita. Yhdessä purkissa on noin 20 päivän kuuri. Ravintolisä. Tuotteessa on Psyllium Husk-kuitua kuoresta, ytimestä ja alkiosta. Kuitu pehmittää ulostemassaa, puhdistaa suolistoa ja lisää osmoottista painetta suolistossa. Biolatte Havitallin lisää ja pehmittää ulostemassaa, jolloin suoliston toiminta aktivoituu. Kuitu puhdistaa suolistoa sitomalla itseensä haitallisia yhdisteitä. Kuitu lisää osmoottista painetta suolistossa ja maitohappobakteerit lisääntyvät nopeammin ja tehokkaammin.

HUOM! Ravistele purkkia hyvin ennen jokaista käyttöä.

Psyllium -siemenen kuori on liukenematon luontainen kuitu, joka turpoaa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Kuidun riittävä karkeus (20 mesh) ja hajoamattomuus on turvallista ja auttaa suoliston toimintaa.


Biolatte Superzym

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pullulaani, lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Enstyymi-koentsyymi (Q-10) -valmiste, jossa 7 ihmisspesifistä haimaentsyymiä tehostamassa ruoansulatusta pilkkomalla ravintoaineita ja parantamalla niiden käsittelyä ja imeytymistä suolistossa.

Laktoositon ja gluteeniton.


Biolatte Boulardii
Saccharomyces boulardii -valmiste

Ainesosat (kapselit):
Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa E460), Saccharomyces boulardii, liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi E551, magnesiumstearaatti E470b).

Sc. cerevisiae sp. boulardii -valmiste auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon limakalvoja, hidastaa tai estää patogeenien pääsyn vereen ja antaa terveen kasvualustan suoliston mikrobeille, kuten maitohappobakteereille. Biolatte Boulardiita on käytetty hyvin tuloksin Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Laktoositon ja gluteeniton.

Laktoositon ja gluteeniton.