BioAge – Biologinen ikätesti

285,00 

BioAge – Biologinen ikätesti

 

Lahjakortti toimitetaan
Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.Sähköpostikenttä on vapaaehtoinen.

Lahjakorttipohja
Osasto:

Kuvaus

BioAge – Biologinen ikätesti

Biologisella ikätestillämme analysoidaan epigeneettistä biologista ikääsi suhteessa kronologiseen ikääsi eli sitä, minkä ikäinen kehosi on suhteessa perinteisellä tavalla laskettuun elinikään.

Mittaamme testianalyysissamme, miten ja missä tietyt metyyliryhmät ovat modifioineet DNA:tasi ja tarkastelemme sitten korrelaatiomalleja yli 1000 epigeneettisessä markkerissa todellisen biologisen ikäsi arvioimiseksi. Analyysi tehdään laboratoriossa sylkinäytteestä, joka otetaan helposti kotiin toimitettavalla näytteenottovälineellä.

Mikä on BioAge -testi?

Kyseessä ei ole perimään liittyvä geenitesti, vaan metylaatioanalyysi, jolla biologista ikääsi mitataan DNA-Metylaatiokellon avulla. DNA metylaatiolla tarkoitetaan DNA:han kohdistuvaa reaktiota eli metyyliryhmien (-CH3) liittymistä tai substituutiota yhdisteeseen. Tämä prosessi säätelee geenien transkriptiota eli ilmentymää (onko geeni pois päältä, vai ei). Biologisen iän on osoitettu ennustavan vahvasti tulevaisuuden terveydentilaa ja elinikää. Mutta mikä parasta, geenien ilmentymään ja sen myötä testitulokseen voi vaikuttaa elintavoilla eli tekemällä muutoksia, jotka tukevat terveydentilaasi. Tulokset voivat auttaa sinua ymmärtämään, mitkä ovat tärkeimmät ikääntymiseesi vaikuttavat tekijät. Testiraportissa analysoidaan eniten biologiseen ikääsi negatiivisesti vaikuttava riskitekijä ja tämän lisäksi saat myös muista tärkeimmistä riskitekijöistä tiedon havainnollisessa ja selkeässä muodossa.