FORMOSTAR kiinteyttävä syvälämpöhoito, 50 min

60,00 

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisten rasvakudosten lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5 – kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa. Käsittely vapauttaa rasvesolujen mitokondrioiden ympärillä olevia rasvahappoja ja lipolyysi (rasva-aineenvaihdunta) pääsee käyntiin.

Tästä auheutuva lämpö-reaktio lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa 12% kohonnutta lämpötila astetta kohden eli hoidon aikana jopa 63%. Paikallisessa käsittetyssä tapahtuu ns. termo-reseptorien kautta hypotalamuksen ohjaamaa lämmön haistumisen lisääntymistä eli energian kulutuksen lisääntymistä.

Myös muita myönteisiä vaikutuksia on todettu:
Vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimntaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

FormoStar on ainoa syvälämpöhoito joka vaikuttaa rasvakudoksessa 4-6cm:n syvyydessä.

Kuluttaa 1200kcal yhdellä hoitokerralla. Muokkaa vartaloa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Ongelmakohtien hoitoa ja tehokas hoito selluliitia vastaan. Näet ja koeat selvät tulokset. Rentouttaa lisäksi lihaksia ja poistaa särkyjä ja kipuja.

Vähentää vartalon ongelmakohtien mittoja. Infrared Body Wrap kiihdyttää verenkiertoa mm. rasvavarastoissa poistaen jäteaineita. Rasvasolun palamis- ja poistotoiminnat kiihtyvät. Painonpudotus nopeentuu ja selluliitti vähenee.

Lämpö tunkeutuu kudokseen ja lisää verenkiertoa kiinteyttäen ja joustavoittaen uudistavaa kudosta ja ihoa. Samoin se poistaa kuonaa ja kuollutta ihosolukkoa. Raskausarvet dieetin tai raskauden jälkeen tasoittuvat.

Aktivoi kehon käyttämättömiä energioita. Helpottaa kehon omia entsyymeitä ja hormoneja toimimaan paremmin. Nostaa merkittävän paljon aineenvaihduntaa ja huomattavasti kehon energiatasoa. Lisää henkisiä ja fyysisiä voimavaroja.

Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä mm. selkäsäryt helpottavat.

FormoStaria suositellaan aina sarjana otettavaksi 3-12 kertaa, lisäksi ylläpitohoidot suotavaa parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Lahjakorttipohja
Osasto:

Kuvaus

Tehokas hoito painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen tueksi. Älä kamppaile kehon rasvakertymien kanssa, vaan anna täsmähoitoa FormoStarin avulla.

  • Kuluttaa 1200 kcal yhdellä hoitokerralla.
  • Tehokas hoito selluliittia vastaan.
  • Muokkaa vartaloa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Näet ja koet selvät tulokset!
  • FormoStar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa 4-6 cm:n syvyydessä.
  • Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä mm. selkäsäryt helpottuvat.

FORMOSTAR on hoitomenetelmä, joka käyttää infrapunasäteilyä kehon rasvanpolton tehostamiseen ja painonpudotuksen edistämiseen. Lisäksi infrapunasäteilyn uskotaan edistävän kehon kollageenin tuotantoa, mikä voi parantaa ihon ulkonäköä ja kimmoisuutta.

Formostar syvälämpöhoito tarjoaa myös muita terveyttä edistäviä vaikutuksia, sillä on esimerkiksi rentouttava vaikutus lihaksiin ja se auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä kehossa.

Formostar voi myös auttaa vähentämään tulehdusta kehossa ja edistämään paranemista. Infrapunasäteilyllä on nimittäin todettu olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia, mikä voi auttaa vähentämään kipua ja turvotusta esimerkiksi lihasvammojen tai nivelongelmien yhteydessä.